MINE INNLEGG

Hektet på: skjerf i håret

1 June 2012, KLOKKEN 14:12 | 2 kommentarer

For tiden er jeg blitt helt opphent i å bruke skjerf som hårbånd. Gjerne i 50-talls bandana-stil. Synes det kan være kjempekult, og virkelig toppe et enkelt antrekk som f.eks. en avklippet jeansshorts, en ribbestrikket hvit singlet og converse! I tillegg er trenden perfekt nå på sommeren, fordi den både beskytter håret mot solen og får håret bort fra ansiktet. I tillegg er den perfekt på en bad-hair-day.. Kan det bli bedre?


Vil du kommentere denne saken?
2 kommentarer


  1. Andrine

    Hvor kan men kjøpe det? :D

    Sat 16 Jun 12 07:14

  2. martine

    Hei Andrine! Disse får du kjøpt overalt, f.eks på BikBok og VeroMOda, eller på nettet hos f.eks asos.com :) Og det fine er at de ikke koster en formue heller!

    Sun 17 Jun 12 12:08