MINE INNLEGG

New in

15 April 2012, KLOKKEN 16:48 | Skriv en kommentar

Har fått en del spørsmål om jeg ikke kan legge ut litt nye innkjøp, så da gjør jeg selvfølgelig det! Har blitt svært lite shopping i det siste, jeg skal nemlig til London i slutten av måneden – og da skal shoppingbudsjettet være så stort som mulig! Jeg har derfor gitt meg selv kjøpsstopp, selv om det selvsagt er blitt brutt et par ganger. Hva kan man egentlig forvente!?

Toppen er kjøpt på BikBok, og er kjempekul stappet ned i et highwaist-skjørt eller bukse med høyt liv. Den er superkul til svart skinnjakke, eller under en genser, hvor bare kragen og den nederste kanten synes. Kan også knytes foran for en litt mer 60s-feel. Skjerfet er kjøpt på dna der jeg jobber, og er fra Dixie. Ser for meg at det kommer til å bli superfint sammen med jeansjakke når det blir litt varmere i været.

 

 

 


Vil du kommentere denne saken?