MINE INNLEGG

Spontan

4 March 2012, KLOKKEN 17:48 | 2 kommentarer

Fredag hadde vi øyenbrynsevent nr to i Jan Thomas Studio. Eventet gikk som smurt, og etter at Christopher og jeg hadde sendt hjem alle gjester bortsett fra Ida og Helene slukket vi lyset og skrudde opp musikken. Og delte en flaske champagne. Som utviklet seg til en liten drink ute. Som utviklet seg til en fuktig natt på byen. Spontanfylla er best – må ha vært blant de beste kveldene ever! Med min kjære fetter og mine nyvunne venner Ida og Helene gjorde vi gatene utrygge. Natten endte da jeg måtte låne rullatoren til Kåre siste stykke hjem..

Mine nye venner <3

Fetter Anton og meg


Vil du kommentere denne saken?
2 kommentarer


  1. Katrine

    Hei! Hvor har du kjøpt skjorta du har på deg på siste bildet der? Me like :-)

    Sun 11 Mar 12 16:49

  2. martine

    Takk skal du ha! :) Den er fra BikBok ;)

    Sun 11 Mar 12 21:17